Naturlig snabbmat

Vi är en KRAV-certifierad restaurang

I en tid där tempot i vardagen ständigt ökar vill vi erbjuda nyttig och hälsosam mat som är odlad och framtagen på ett naturligt, ekologiskt och miljövänligt sätt. Vi utmanar all den mat som idag kallas skräpmat i folkmun, för att vi helt enkelt tror att vi alla mår bättre av bra mat. Vårt sortiment består av så naturliga varor och produkter som vi anser är möjligt, även om vi hela tiden strävar efter att bli bättre. Våra restauranger är KRAV-certifierade vilket innebär att våra råvaror kontrolleras av ett oberoende certifieringsföretag. Vi använder bara rengöringsmedel som är miljömärkta och förpackningar som är godkända. Vi är fullt medvetna om att hela vårt sortiment inte är 100% ekologiskt, men vårt mål är att bli bättre och samtidigt försöka påverka vår omvärld. Vi ser hela tiden över vårt tillvägagångssätt för att göra det så snabbt och enkelt som möjligt för dig att välja ur vårt sortiment efter kropp, knopp, tid och rum.

FÄRDIGA SALLADER ELLER MIXA DIN EGEN SALLAD

Vi använder självklart naturliga råvaror av hög kvalitet, och vi gör din sallad efter din beställning i fyra steg. Råvarorna kan variera lite efter säsong, så kika in på Togogo så ser du säsongens primörer. Om du inte väljer en av våra färdigkombinerade sallader från menyn kan du självklart skapa din egen, vilket du gör i fyra enkla steg! Välj bara bas, protein, topping och dressing. Vi gör alla våra dressingar helt själva, och vi har en rad olika för att kunna passa de flesta smaklökar.

VARM MAT

Under den kyligare delen av året kan det vara gott med något varmt och nyttigt i magen, så varför inte prova veckans soppa? Naturliga råvaror, extra matiga med ägg eller bröd som tillbehör och sist men inte minst värmande för både kropp och knopp.

Eller varför inte testa en Hotbox? Inspirerat av asien får smaklökarna varm mat i en smidig box. Antingen beställer du den varm direkt, eller tar med och värmer! Extremt smidigt – och extremt gott!

Juice och smoothies

Vad är väl härligare än en nyttig nypressad juice på morgonen? Eller en lite matigare smoothie som ett mellanmål på eftermiddagen? Vi har juice och smoothies för alla tillfällen, och vi väljer smaker efter säsong. Alla våra juicer och smoothies är alltid gjorda på naturliga råvaror. Självklart utan tillsatser! Dock har vi några proteintillskott som man kan köpa till om man önskar. Bra för dig som tränar mycket, eller bara behöver lite extra energi.

Och du, glöm inte att röra om i juicer och smoothies. En riktigt färsk juice utan tillsatser skiktar sig efter bara några minuter!

 

Kaffe

Tillsammans med Johan & Nyström har vi komponerat vår alldeles egna mix av ekologiska bönor, vilket gör vårt kaffe helt unikt. Välkommen in på en ekologisk latte, cappuccino, espresso eller en helt vanlig slät bryggkaffe. Du som har vårt kompiskort får dessutom alltid 20 % på allt vårt kaffe!

Om du vill nörda ner dig lite gällande våra kaffebönor, så läs gärna mer om Johan & Nyström här.

ALLERGENER

I några av våra produkter förekommer allergener. Vi tillbereder allt i ett och samma kök, så det kan förekomma spår av tex nötter i våra produkter. På Togogo finns mer information om vad som finns i vilka produkter. För att underlätta märker vi upp våra egenproducerade produkter med ett litet märke som gör dig uppmärksam om du har någon allergi. För närmare information, fråga oss i restaurangen – vi hjälper dig gärna!