Skapa din egen sallad

Vi använder självklart naturliga råvaror av riktigt fräsch kvalité, och vi gör dem efter din beställning i fyra steg. Råvarorna kan variera lite efter säsong, så kika in på Togogo så ser du säsongens primörer.

Om du inte väljer en av våra färdigkombinerade sallader kan du självklart skapa din alldeles egna, vilket du gör i fyra enkla steg!

  1. Välj bas – Våra baser består alltid av en råvara av tex Quinoa, nudlar, kål- och bönmix eller risonipasta. Sedan smaksätter vi dessa med det vi tycker passar bäst för säsongen. Vi syrar och saltar, picklar och mixar för bästa smak. För att förhöja baserna med det lilla extra använder vi oss av olika sorters frön, bönor, picklad fänkål, sjökorall och massor av annat gott! I alla våra baser ingår alltid salladsmix, tomat, gurka, paprika och edamebönor.
  2. Välj protein – Nu gör du din sallad lite mer matig. Är du hungrig eller tränar mycket, då kanske du önskar extra protein vilket självklart inte är något problem (mot en liten peng så klart).
  3. Välj topping – Som en extra smaksättare väljer du bland flera olika toppingar som fetaost eller rödbetshummus till marinerade kronärtskockor eller avokado.
  4. Välj dressing – Vi gör alla våra dressingar helt själva, och vi har en rad olika för att kunna passa de flesta smaklökar.

Färdig sallad!
En superfräsch sallad gjord efter din egna smak, klar på några minuter! Perfekt att äta direkt, på resan eller kanske ta med ut i vår vackra skärgård!