Jobba hos oss

Jobba hos oss!!!

Vi söker nu restaurangbiträden till Togogo på Göteborgs Centralstation och i Nordstan. Din roll som restaurangbiträde hos oss innebär att du är Togogos ansikte utåt. Du kommer att ha kontakt med våra gäster och hjälpa dem i vårt koncept att köpa rätt mat eller dryck efter deras önskemål. På Togogo är vi noga med att all mat vi säljer håller högsta kvalitet och är supergod! Du ansvarar för att det är rent och snyggt, och ser till att du är en positiv del av teamet som arbetar för dagen. Du är allmänt ansvarstagande, kommer i tid och tar dina uppgifter på allvar, men med ett glatt humör.
Du kommer att gilla att arbeta hos oss om du är en glad och positiv person, som gillar högt tempo. Du älskar kontakten med människor, och att hjälpa andra med ett stort leende på läpparna. Du är nyfiken på mat och nya idéer, samtidigt som du gillar att arbeta i team och kan förstå dig på att man ibland behöver rätta in sig i ledet för att teamet som helhet ska funka. Du kanske har jobbat på café eller restaurang, eller med något annat serviceyrke, men det är inget krav. Viktigt är dock att du är positiv, framåt och serviceinriktad. Du gillar äkthet, att vara naturlig, rak och ärlig.
Vi söker just nu timpersonal över sommaren som sedan kommer kunna utvecklas till ett längre kontrakt till hösten. Tveka inte att maila ditt cv och några rader om dig själv till jobba@togogo.se