Företagskund

MAT TILL FÖRETAGET

Vi har gjort det enkelt för dig att handla mat till företaget som är god, hälsosam, klimatsmart och lagad från grunden. Bra för både kropp och vår planet, helt enkelt. Hos oss hittar du sallader, varma rätter, juice, smoothies och mycket mer. Hos oss är det enkelt att beställa frukost, lunch och fika till såväl det lilla mötet som det stora kundeventet. Beställ smidigt online för utkörning eller ring oss!

Våra kunder väljer oss både till det lilla interna frukostmötet och till stora events. Vi har stor variation av rätter som gör att alla kan bli nöjda.

Bli företagskund och betala som du vill

Handla online eller med företagskort direkt i våra restauranger mot faktura. Vi förser er med så många företagskort som ni behöver. Korten drar ni sedan bara i kassan så hamnar ordern som ett fakturaunderlag hos oss. Kontakta oss så hjälper vi er att skaffa företagskort. Vid större beställningar eller event, ring eller mejla oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning åt er.

Anmäl dig nedan så kontaktar vi dig inom kort när du är upplagd:

*obligatoriskt

 

Privat TILLSTÄLLNING

Självklart går det även att beställa mat till privata tillfällen som möhippor, svensexor, fotbollsgänget eller om vännerna ska ses på stranden. Vill ni göra en beställning kan ni göra det direkt här på vår hemsida beställ här eller ring oss på 010-333 31 33. Ni kan naturligtvis även alltid besöka våra restauranger och göra en beställning på plats.