Catering

För både företag och privat

 

Bli företagskund – Handla online eller med företagskort direkt i våra restauranger mot faktura. 

Vi har gjort det enkelt för dig att handla mat till företaget som är god, hälsosam, klimatsmart och lagad från grunden. Bra för både kropp och vår planet helt enkelt. Hos oss hittar du sallader, Hotbox, juice, smoothies och mycket mer. Beställ smidigt online eller ring till oss. Hos oss är det enkelt att beställa frukost, lunch och fika till såväl det lilla mötet som det stora kundeventet. 

 

Betala som du vill 

Handla direkt i våra restauranger mot faktura. Vi förser er med så många företagskort som ni behöver. Korten drar ni sedan bara i kassan så hamnar ordern som ett fakturaunderlag hos oss. Kontakta oss så hjälper vi er att skaffa företagskort. Vid större beställningar eller event, ring eller mejla oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning åt er. 

 

Privat catering

Självklart går det även att beställa catering till mer privata tillställningar som möhippor & svensexor, fotbollsgänget eller om vännerna ska ses på stranden. Vill ni göra en beställning kan ni göra det direkt här på vår hemsida beställ här eller ring oss på 010-33 33 133. Ni kan naturligtvis även alltid besöka våra restauranger och göra en beställning på plats.

 

Vill du bli fakturakund hos Togogo? 

Klicka och anmäl dig här så kontaktar vi dig inom kort när du är upplagd:

Jag vill bli fakturakund

 

 

Mail: Kontakta oss här för mer information!

Telefonnummer: 010-33 33 133

Varmt välkomna till oss på Togogo!