Om Togogo

Vår story

Under sommaren 2014 föddes en idé om att kunna erbjuda ett än mer hälsosamt alternativ till människor på språng. Ett år senare öppnas portarna till den första restaurangen på Centralen i Göteborg.

Vår filosofi

I en tid där tempot i vardagen ständigt ökar vill vi erbjuda nyttig och hälsosam mat som är odlad och framtagen på ett naturligt, ekologiskt och miljövänligt sätt. Vi utmanar all den mat som idag kallas skräpmat i folkmun, för att vi helt enkelt tror att vi alla mår bättre av bra mat. Såväl människa som moder natur.

Vårt sortiment består av så naturliga varor och produkter som vi anser är möjligt, även om vi hela tiden strävar efter att bli bättre. Vi är fullt medvetna om att hela vårt sortiment inte är 100% ekologiskt, men det är självklart vårt mål att bli bättre och samtidigt försöka påverka vår omvärld. Vi ser hela tiden över vårt tillvägagångssätt för att göra det så snabbt och enkelt som möjligt för dig att välja ur vårt sortiment efter kropp & knopp, och tid & rum.

Ägarna

Bakom konceptet Togogo står Conic Holding AB. Conic startade 2007 genom ett köp av en Subwayrestaurang på Linnégatan i Göteborg. Sedan dess har Conic öppnat ett 15-tal Subwayrestauranger från Västerås till Helsingborg och äger även rätten att utveckla Subway i södra Sverige samt i Köpenhamnsregionen, med över 35 restauranger. Bolaget har sedan starten arbetat hårt för att skapa en positiv arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för sina över 100 medarbetare. Conic har tillsammans med Togogo, sitt huvudkontor på Korsgatan i centrala Göteborg. Vill du veta mer? Ta en kik på www.conic.nu

Vår affärsidé

Togogo serverar naturlig snabbmat till människor på språng. Vår meny fokuserar
på fräscha sallader, nypressade juicer, färskbryggt kaffe och hälsosamma mellanmål.
Gästerna mixar och matchar smaker och storlekar efter eget huvud och väljer antingen mat som görs på beställning, eller av oss färdigpackade lösningar i vår butiksdel. Vi väljer råvaror med omsorg om både smak och natur, och försöker alltid erbjuda så naturliga varor som möjligt.

I en så kallad ”hissversion” låter affärsidén så här:

Togogo – Naturlig snabbmat