Sallader

Vi använder självklart naturliga råvaror av riktigt fräsch kvalité, och vi gör dem efter din beställning i fyra steg. Våra sallader kan variera lite efter säsong, så kika in på Togogo så ser du säsongens meny.

I vår butiksdel har vi dessutom några färdiga sallader som vi gjort till dig som har riktigt brått! Dessutom kan du tex välja att kombinera färre steg, om du vill ha ett nyttigt mellanmål, tex endast välja en god grillad kyckling och fetaost – perfekt som mellanmål!

  1. Bas – Välj en av våra för säsongen valda smaker. Våra baser består alltid med en råvara av tex Quinoa, nudlar, bönor, blomkålsris eller risonipasta. Sedan smaksätter vi dessa med det vi tycker passar bäst för säsongen. Vi syrar och saltar, picklar och mixar för bästa smak. För att förhöja baserna med det lilla extra använder vi oss av olika sorters frön, bönor, picklad fänkål, sjökorall och massor av annat gott! I alla våra baser ingår alltid salladsmix, tomat, gurka, paprika och edamebönor.
  2. Protein – Nu väljer du ett protein som gör din sallad lite mer matig. Är du hungrig eller tränar mycket, då kanske du önskar extra protein vilket självklart inte är något problem (mot en liten peng så klart).
  3. Topping – Nästa steg väljer du bland våra olika toppingar, från fetaost, till marinerade kronärtskockor och avokado.
  4. Dressing – Vi gör alla våra dressingar helt själva, och vi har en rad olika för att kunna passa de flesta smaklökar. Vi har vanliga smaker som Ceasardressing, men också några nya spännande smaker som tex Röd Pesto.
  5. Färdig sallad! – En superfräsch sallad gjord efter din egna smak, klar på några minuter! Perfekt att äta direkt, på resan eller kanske ta med ut i vår vackra skärgård!