Jobba Hos Oss

Personalfilosofi

Vi tror på att man ska ha kul när man arbetar. Både tillsammans med sina arbetskamrater, men självklart även med gästerna. Man kan lösa det mesta tillsammans om man mår bra, och har ett glatt humör med en positiv inställning. Vi hyllar goda idéer och när man gör det lilla extra. Både för själva restaurangen, men även självklart för sina arbetskamrater och framförallt för våra gäster. Vi arbetar tillsammans i ett serviceyrke, och det vill vi visa in i minsta detalj.

Viktigt att må bra

Vi tror också att individen måste må bra. Och vi tror att man gör det genom att äta rätt och röra på sig. Därför kommer vi uppmuntra och underlätta för alla våra anställda att motionera och att äta rätt.

Utbildning

Självklart blir du utbildad inom hela vår servicelinje. Allt från att göra fantastiskt goda sallader och hur man exponerar snacks i butik, till vikten av att det är rent och snyggt, och utbildningar i vårt alldeles egna kaffe (framtaget tillsammans med den internationellt erkände kaffejurydomaren Anders Holzner).

Du kommer att få chansen att lära dig lite mer om mat och hälsa: hur man ska äta när man tränar, om man inte tränar, om man är allergisk och andra nyttiga saker som vi tror är bra att ha koll på när man arbetar med mat. Allt för att du ska veta och gilla vad vi tillsammans erbjuder, och för att kunna ge goda förslag till våra gäster.

Aktuella tjänster

Togogo ägs av företaget Conic Restaurants AB. All personal rekryteras via Conics hemsida. Där listas alla lediga tjänster och där kan man också göra intresseanmälningar för kommande tjänster. Välkommen med din ansökan på: www.conic.nu/jobba-hos-oss.html